Reparam Injectoare Bosch

Reparatii injectoare BOSCH – Injectoarele sunt verificate pe bancuri de probe speciallizat pentru a se afla defectul, in conformitate cu datele tehnice specificate in fisele de testare. In urma verificarii injectorului, aici se poate afla cu exactitate ce defect are, ce cantitati de combustibil sunt in plus sau in minus. Dupa reconditionare, injectorul este din nou supus testarii pe banc, aici sunt 156 de teste la diferite turatii si presiuni (cantitati pulverizate, cantitate retur, timp de raspuns la bobina injectorului, preinjectie,etc).

Reparatia injectoarelor BOSCH “common rail” presupune inlocuirea tuturor componentelor defecte, reasamblarea si refacerea reglajelor de debite, calibrare electronica si testare. Folosim piese originale BOSCH. Injectoarele reconditionate de firma noastra beneficiaza de certificat de garantie si factura.

Reparam / Reconditionam injectoare Bosch Common Rail (CR) pentru majoritatea autovehiculelor : Opel 1.3 CDTI, Opel 1.7 CDTI, Opel 1.9 CDTI, Bmw, E39, E46, E60 motoare 2.0 , 2.5 si 3.0 Diesel, Mercedes 2.2 CDI – 2.7 CDI, Iveco 2.3 HPI, Iveco 2.8 JTD, Iveco 3.0 HPI, Fiat 1.3 JTD, Fiat 1.9 JTD, Ford 1.6 TDCI, Peugeot 1.6 TDCI, Renault 1.9 DCI, Hyundai Accent 1.5 CRDI , Hyundai Santa Fe 2.0 CRDI si 2.2 CRDI, etc.

Există mai multe cauze care pot duce la defectarea unui autovehicul. Printre acestea se numără:

1. Motorină de calitate inferioară : Utilizarea combustibilului de proastă calitate poate afecta performanța motorului și poate duce la defectarea acestuia în timp.

2. Turațiile scăzute și regimul de viteză redus : Menținerea constantă a motorului la turații scăzute și viteze reduse poate provoca uzura prematură a componentelor și poate contribui la defectarea motorului.

3. Prezența unor impurități în sistemul de alimentare a motorului : Impuritățile din combustibil sau din sistemul de alimentare pot cauza blocarea injectoarelor sau deteriorarea altor componente esențiale.

4. Sistem de injecție și componente ale acestuia supraîncălzite : Supraîncălzirea sistemului de injecție și a componentelor asociate poate duce la defecțiuni majore, afectând funcționarea optimă a motorului.

5. Funcționarea deficitară a altor componente : Problemele cu alte piese și sisteme ale autovehiculului pot influența negativ performanța motorului și pot contribui la defectarea acestuia.

6. Intervenții neprofesioniste la sistemele de funcționare ale autoturismului sau autovehiculului : Reparările sau modificările necorespunzătoare realizate de persoane necalificate pot agrava problemele existente și pot cauza noi defecțiuni.

Un injector defect poate afecta grav performanța motorului și poate duce la diverse probleme. Simptomele comune ale unui injector defect includ:

1. Fum alb sau fum negru : Emisia de fum de culoare albă sau neagră din eșapament indică adesea probleme cu injectoarele. Fumul alb poate fi un semn de combustibil nears sau apă în combustibil, în timp ce fumul negru indică o combustie incompletă sau un amestec prea bogat.

2. Lipsa de putere și de tragere a motorului : Un injector defect poate duce la o scădere semnificativă a puterii motorului, ceea ce face ca vehiculul să aibă dificultăți în accelerare și să nu răspundă corect la comenzi.

3. Pornirea deficitară a mașinii : Problemele cu injectoarele pot face ca motorul să pornească greu sau să nu pornească deloc, în special la rece.

4. Zgomote metalice deranjante : Injectoarele defecte pot produce zgomote neobișnuite, cum ar fi bătăi sau pocnituri, din cauza unei distribuții necorespunzătoare a combustibilului.

5. Mersul neregulat, precum și creșterea consumului de combustibil : Un injector defect poate cauza un mers neregulat al motorului, manifestat prin vibrații sau turații instabile. De asemenea, poate duce la o creștere semnificativă a consumului de combustibil din cauza unei combustii ineficiente.

Recunoașterea acestor simptome și intervenția rapidă pentru repararea sau înlocuirea injectoarelor defecte poate preveni daune mai grave și costuri mai mari de reparație pe termen lung.

Centru reparatii injectoare Bosch

SUNA ACUM