Reparații Injectoare Buzău –  centrul dvs. de încredere pentru reparația și recondiționarea injectoarelor de toate tipurile. Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu, ne dedicăm să oferim servicii de înaltă calitate pentru clienții noștri din Buzău și împrejurimi.

Cine Suntem

Suntem o echipă de profesioniști pasionați și dedicați, specializați în reparația și întreținerea sistemelor de injecție diesel. De-a lungul anilor, am acumulat cunoștințe vaste și am investit în echipamente de ultimă generație pentru a ne asigura că fiecare injector recondiționat îndeplinește standardele de performanță și durabilitate.

Ce Facem

La Reparații Injectoare Buzău, oferim o gamă completă de servicii pentru injectoare :

– Reparații Injectoare Bosch, Delphi, Piezo, Siemens VDO, Continental, Denso : Utilizăm piese originale și echipamente de testare moderne pentru a asigura calitatea și fiabilitatea reparațiilor.
– Recondiționare Injectoare: Fiecare injector este demontat, curățat, verificat și reasamblat cu componente noi, urmat de calibrarea pe bancuri de probe Bosch și Hartridge.
– Testare și Calibrare: Injectoarele sunt testate pe bancuri specializate pentru a verifica parametrii de funcționare și pentru a le aduce la specificațiile de fabrică.
– Consultanță Tehnică: Oferim suport tehnic și consultanță pentru identificarea problemelor și alegerea celor mai bune soluții pentru vehiculul dvs.

De Ce Noi

– Experiență: Cu peste două decenii de activitate, avem expertiza necesară pentru a aborda orice problemă legată de sistemele de injecție.
– Calitate: Utilizăm doar piese originale și echipamente de testare de ultimă generație pentru a asigura reparații durabile și eficiente.
– Garanție: Toate reparațiile noastre sunt acoperite de garanție, oferindu-vă liniștea de care aveți nevoie.
– Servicii Prompt: Ne mândrim cu un timp de răspuns rapid și servicii prompte pentru a vă readuce vehiculul pe drum în cel mai scurt timp posibil.

Contactați-ne

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o reparație, nu ezitați să ne contactați:

– Adresa : Str. DN E85, Nr. 104, Maracineni, Buzău
-Telefon : 0740623432
– Email : electronicdieselsistem@yahoo.com

SUNA ACUM